duminică, 12 octombrie 2014

Guvernul Romaniei si PSD preiau metodele regimului Boc-Basescu?



- Patru intrebari pe adresa Guvernului Romaniei si a conducerii Aliantei PSD-UNPR-PC, care cheama la dialog institutional nu conducerea legitima a SCMD ci un grup de oportunisti si veleitari din SCMD, in numele SCMD  -


  1. Guvernul Ponta a preluat cumva stafeta de la Guvernele Boc-Basescu in scopul destructurarii organizatiilor societatii civile considerate incomode pentru Guvern si PSD?
  2. Un guvern democratic, european, se preteaza la destructurarea organizatiilor societatii civile prin amestec grosolan si impardonabil in activitatea interna a acestora?
  3. Dl. Viceprim-ministru Gabriel Oprea ar dori ca si SCMD sa devina o alta organizatie cu "UNPR-ul in suflet", asa cum a reusit in cazul ANCMRR (pentru detalii, clicaici), devreme ce cheama la dialog nu conducerea legitima a SCMD ci un grup de oportunisti si veleitari din SCMD?
  4. Prin aceste manevre murdare, PSD doreste sa confirme ca sloganul multor manifestanti de la Piata Universitatii - "PSD = PDL = ACEEASI MIZERIE", este cat se poate de corect si actual?

Biroul Operativ al Filialei SCMD Sector 1 Bucuresti solicita conducerii centrale a SCMD sa adreseze, urgent, aceste 4 intrebari Guvernului Romaniei si conducerii PSD, in contextul primirii si dialogului purtat in aceste zile de catre dl. Viceprim-ministru Gabriel Oprea cu un grup de rezervisti militari autointitulati reprezentanti ai SCMD. 

In lipsa unui raspuns si a unei delimitari ferme din partea celor incriminati, solicitam conducerii SCMD informarea despre acest atac la adresa societatii democratice din Romania a urmatoarelor institutii europene si ambasade:


  • Consiliul Europei;
  • Parlamentul European;
  • Secretarul general al NATO;
  • Ambasadele statelor Uniunii Europene la Bucuresti;
  • Ambasada SUA.

De asemenea, solicitam si informarea Avocatului Poporului si a tuturor consiliilor locale ale localitatilor din tara, pentru ca toti romanii sa poata fi informati despre aceste preocupari meschine, neonorabile si neconstitutionale ale Guvernului Romaniei.

BIROUL OPERATIV AL FILIALEI SCMD SECTOR 1 BUCURESTI