joi, 3 noiembrie 2016

Convocarea Adunarii Generale a Filialei 1 Sector 1 a SCMD

Marti, 15 noiembrie 2016, incepand cu ora 16.30, la sala de sedinte a PSD Bucuresti - Filiala 1 Sector 1, situata in Bucuresti,  str. Mr. Gheorghe Sontu, nr.11, se convoaca Adunarea Generala a SCMD, Filiala 1 Sector 1.
Cladirea care adaposteste sala este situata intre Arcul de Triumf si statia de metrou Charles de Gaulle, a treia strada pe stanga, in sensul de mers dinspre metrou catre Arcul de Triumf, sau prima strada pe dreapta, in sensul de mers dinspre Arcul de Triumf catre metrou. Mijloace RATB: 331, 330, 335, 131, 282.
Ordinea de zi:

  •   Informare generala sindicala, Legea pensiilor militare de stat, contestatii, actualizarea la rezervisti a gradelor si functiilor, informare juridica, financiara, consultanta juridica colectiva si individuala, contracararea actiunilor ostile Legii pensiilor militare de stat, discutii, etc.
Invitati:

  • ·         Biroul Operativ Central
  • ·         Comitetul Director
  • ·         Departamentul Juridic
  • ·         Membrii SCMD care au achitat cotizatia la zi, pe perioada anterioara anului 2015, pentru a-si mentine calitatea de membru SCMD, membri ai altor filiale care vor sa se informeze sau sa achite cotizatia sindicala, si cei care vor sa se inscrie in sindicat.
Programul de secretariat al Filialei se va desfasura in fiecare zi de marti, intre orele 14-16, in locatia SCMD din str. Pajurei nr. 13, Sector 1 (langa DITL Sector 1). Mijloace RATB: autobuze 331 si 331 bis, troleibuzele 65, 86, metrou Jiului.
Se pot depune intrebari, in scris, la secretariatul Filialei, pentru raspuns.
Atentionam ca pentru a avea calitatea de membru de sindicat trebuie achitata cotizatia. In evidenta Filialei sunt cei care au achitat cotizatia pe anii 2015 si 2016.
Amintim binevoitorilor, persoane fizice si juridice, ca pot face, in conditiile legii, donatii si sponsorizari organizatiei noastre, in scop umanitar (pt. tratamente, medicamente, ajutor financiar/material pentru urmasi, compensare ingrijitori la domiciliul bolnavilor, pentru ingrijiri paleative, sustinere/asistenta psihologica, etc.) Se mai pot face donatii de carte.

PRESEDINTE,
Plt. Adj. Sef (r) Creanga Sorin

VICEPRESEDINTE,
Col. (r) Enache Dan